Ett sted.Alle anledninger.

Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf: 55 30 71 00

Meny

Se vårt utvalg i vår lunsj- og kveldsmeny.

Forretter og hovedretter serveres fra kl 16.00.



SIDE ORDERS
Pommes frites: 45,-

Pommes frites med parmesan og persille (melk): 50,-
Søtpotetfries: 50,-
Løkringer (hvete): 50,-
Aioli (egg, sennep): 34,-
Dijonmajones (egg, sennep): 34,-
Spicy majones (egg, sennep, sulfitt): 34,-


FRA KL. 16.00

FRA KL. 16.00

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien? Trykk på kappen for mer informasjon.

Selskapsmenyen gjelder fra 21. oktober

MENY 1

ANDEBRYST
Servert med søtpotetpuré, persille og syltet rødløk / melk


BAKT TORSK

Serveres med maispuré, brokkolinidressing, syltet- og stekt løk / melk, egg, fisk


PANNA COTTA

Med hvit sjokolade og pasjonsfruktcoulis / melk, kan inneholde spor av nøtter

579,-

MENY 2

KAMSKJELL
Pannestekte kamskjell med mole og spinat / bløtdyr, sulfitt 


ENTRECÔTE

Serveres med amadinepoteter, guacamole, salsa og bakt løk / melk


SJOKOLADE- OG KARAMELLFONDANT

Serveres med vaniljeis og skogsbær / hvete, melk, egg, kan inneholde spor av nøtter


649,-

MENY 3 – Vegetar

SELLERIROTSUPPE
Sellerirotsuppe med trøffel. Serveres med brød / hvete, selleri


STEKT PORTOBELLO

Serveres med søtpotet, brokkolini og
soppkrem / hvete, melk


JORDBÆRSORBET

Med sjokoladesaus og bær


519,-

Selskapet belastes for antall bestilte menyer hvis ikke annen beskjed er gitt før selskapsdato.

Kontakt

Adresse:
Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf:
55 30 71 00

Mail:
bergen@jacobaall.no

Gesteliste/drikkebord:
bergen@jacobaall.no

Åpningstider:
Mandag – onsdag: 11.00 – 01.30
Torsdag – lørdag: 11.00 – 02.30
Søndag: 12.00 – 01.30

Kjøkkenet stenger:
Søndag – torsdag: 22.00
Fredag – lørdag: 23.00

Instagram

Copyright ©2019 Jacob Aall Brasserie & Bar – All rights reserved Dilla Holding AS