Ett sted.Alle anledninger.

Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf: 55 30 71 00

Meny

Se vårt utvalg i vår lunsj- og kveldsmeny.



TILBEHØR:
Pommes frites med parmesan og persille / melk: 49,-
Søtpotetfries: 59,-
Løkringer / hvete: 49,-
Aioli / egg: 29,-
Spicy majones / egg: 29,-
Jalapeñodressing / egg: 29,-
BBQ-dressing: 28,-



Forretter og hovedretter serveres fra kl 16.00.

 



TILBEHØR:
Pommes frites med parmesan og persille / melk: 49,-
Søtpotetfries: 59,-
Løkringer / hvete: 49,-
Aioli / egg: 29,-
Spicy majones / egg: 29,-
Jalapeñodressing / egg: 29,-
BBQ-dressing: 28,-


 

FRA KL. 16.00

FRA KL. 16.00

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien? Trykk på kappen for mer informasjon.

SELSKAPSMENY
Velg mellom meny 1, 2 ,3 eller 4 (vegetar)

MENY 1

ANDEBRYST
Servert med søtpotetpuré, pasilla og syltet rødløk / melk


BAKT TORSK
Serveres med mais, brokkolinidressing, syltet- og stekt løk / melk, egg, fisk


PANNA COTTA
Med hvit sjokolade og pasjonsfruktcoulis / melk, kan inneholde spor av nøtter


579,-

MENY 2

KAMSKJELL
Pannestekte kamskjell med mole og spinat / bløtdyr, sulfitt


PINNEKJØTT

Servert på tradisjonelt vis med vossakorv, kålrabistappe og poteter / melk, egg


RISKREM

/ melk


659,-

MENY 3

SCAMPI
Pannestekt scampi med hvitvin, olivenolje, hvitløk, chili og fritert ris / hvete, skalldyr


HJORT

Serveres med løkpuré, amadinepoteter, rosenkål, tyttebær og einebærsaus / melk


BAKT GRESSKAR

Serveres med yoghurtis og en saus av kanel og gresskar / hvete, melk


589,-

MENY 4 – VEGETAR

BAKT RØDBETE
Med avocadokrem og spicy potet chips / sulfitt


STEKT PORTOBELLO
Serveres med søtpotet, brokkolini og soppkrem / hvete, melk


JORDBÆRSORBET
Med sjokoladesaus og bær


509,-

Selskapet belastes for antall bestilte menyer hvis ikke annen beskjed er gitt før selskapsdato.

Kontakt

Adresse:
Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf:
55 30 71 00

Mail:
bergen@jacobaall.no

Gesteliste/drikkebord:
bergen@jacobaall.no

Åpningstider:
Mandag – onsdag: 11.00 – 01.30
Torsdag – lørdag: 11.00 – 02.30
Søndag: 12.00 – 01.30

Kjøkkenet stenger:
Søndag – torsdag: 22.00
Fredag – lørdag: 23.00

Julen 2019:
22/12: 13-20

23-25/12: stengt
26/12: 19-24
27/12: kjøkken 13-21 (bar 2.30)
28/12: kjøkken 13-21 (bar 2.30)
29-30/12: kjøkken 13-21
31/12: kjøkken 17-23 (bar 2.30)
01/01
: stengt

Copyright ©2019 Jacob Aall Brasserie & Bar – All rights reserved Dilla Holding AS