Ett sted.Alle anledninger.

Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf: 55 30 71 00

Meny

Se vårt utvalg i vår lunsj- og kveldsmeny.

Lunsj serveres frem til kl 16.00.

SIDE ORDERS
Pommes frites: 44,-

Pommes frites med parmesan og persille (melk): 45,-
Søtpotetfries: 47,-
Løkringer (hvete): 47,-
Aioli (egg, sennep): 34,-
Dijonmajones: 34,-
Sriracha-majones (egg, sennep, sulfitt): 34,-
Grønn salat: 65,-

Kveldsmeny serveres fra kl. 16.00

SIDE ORDERS
Pommes frites: 44,-

Pommes frites med parmesan og persille (melk): 45,-
Søtpotetfries: 47,-
Løkringer (hvete): 47,-
Aioli (egg, sennep): 34,-
Dijonmajones: 34,-
Sriracha-majones (egg, sennep, sulfitt): 34,-
Grønn salat: 65,-

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien? Trykk på kappen for mer informasjon.

MENY 1

KREPSEHALE
Pannestekt krepsehale med sitron og sherrylikør / skalldyr


CONFITERT ANDELÅR

Gresskarpurè, sylted rødløk, potetterrine og peppersaus / sulfitt, melk


PANNA COTTA

Med hvit sjokolade, appelsinlikør og fruktcoulis / melk


499,-

MENY 2

ANDEBRYST
Med kumquatsaus og tyttebær


KVEITE

Ovnsbakt kveite. Serveres med potetpuré, stekte grønnsaker og safransaus / fisk, melk


OSTEKAKE

Med bringebærcoulis / melk, hvete, egg


509,-

MENY 3

KAMSKJELL
Med blomkål, trøffelpuré, bacon og asparges / bløtdyr, melk


HJORT

Grillet filet av hjort. Serveres med amandinepoteter, brokkolini, løkpuré og rødvinssaus / melk


SJOKOLADE- OG KARAMELLFONDANT

Med vaniljeis og skogsbær / melk, egg, hvete, kan inneholde spor av nøtter


569,-

Selskapet belastes for antall bestilte menyer hvis ikke annen beskjed er gitt før selskapsdato.

Kontakt

Adresse:
Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf:
55 30 71 00

Mail:
bergen@jacobaall.no

Gesteliste/drikkebord:
bergen@jacobaall.no

Åpningstider:
Mandag – onsdag: 11.00 – 01.30
Torsdag – lørdag: 11.00 – 02.30
Søndag: 12.00 – 01.30

Kjøkkenet stenger:
Søndag – torsdag: 22.00
Fredag – lørdag: 23.00

Instagram

Copyright ©2019 Jacob Aall Brasserie & Bar – All rights reserved Dilla Holding AS