Meny

Se vårt utvalg i vår lunsj- og kveldsmeny.



TILBEHØR:
Pommes frites med parmesan og persille / melk: 49,-
Søtpotetfries: 59,-
Løkringer / hvete: 49,-
Aioli / egg: 29,-
Spicy majones / egg: 29,-
Jalapeñodressing / egg: 29,-
BBQ-dressing: 28,-



Forretter og hovedretter serveres fra kl 16.00.

 



TILBEHØR:
Pommes frites med parmesan og persille / melk: 49,-
Søtpotetfries: 59,-
Løkringer / hvete: 49,-
Aioli / egg: 29,-
Spicy majones / egg: 29,-
Jalapeñodressing / egg: 29,-
BBQ-dressing: 28,-


 

FRA KL. 16.00

FRA KL. 16.00

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien? Trykk på kappen for mer informasjon.

MENY 1

ANDEBRYST
Servert med søtpotetpuré, pasilla og syltet rødløk / melk


BAKT TORSK
Serveres med mais, brokkolinidressing, syltet- og stekt løk / melk, egg, fisk


PANNA COTTA
Med hvit sjokolade og pasjonsfruktcoulis / melk, kan inneholde spor av nøtter


579,-

MENY 2

KAMSKJELL
Pannestekte kamskjell med mole og spinat / bløtdyr, sulfitt


PINNEKJØTT

Servert på tradisjonelt vis med vossakorv, kålrabistappe og poteter / melk, egg


RISKREM

/ melk


659,-

MENY 3

SCAMPI
Pannestekt scampi med hvitvin, olivenolje, hvitløk, chili og fritert ris / hvete, skalldyr


HJORT

Serveres med løkpuré, amadinepoteter, rosenkål, tyttebær og einebærsaus / melk


BAKT GRESSKAR

Serveres med yoghurtis og en saus av kanel og gresskar / hvete, melk


589,-

VEGETAR

BAKT RØDBETE
Med avocadokrem og spicy potet chips / sulfitt


STEKT PORTOBELLO
Serveres med søtpotet, brokkolini og soppkrem / hvete, melk


JORDBÆRSORBET
Med sjokoladesaus og bær


509,-

Selskapet belastes for antall bestilte menyer hvis ikke annen beskjed er gitt før selskapsdato.

Copyright ©2019 Jacob Aall Brasserie & Bar – All rights reserved Dilla Holding AS