Serveres fra 16:00 / Served after 16:00





PINNEKJØTT // 419,-


Servert på tradisjonelt vis med vossakorv, kålrabistappe og amandinepoteter
/ Steamed mutton ribs. Served the traditional Norwegian way
Inneholder: melk, egg, soya / milk, eggs, soy


RIBBETALLERKEN // 375,-


Svineribbe servert med klassisk tilbehør
/ Pork rib roast. Served the traditional Norwegian way
Inneholder: melk, sennep / milk, mustard


LUTEFISK // 389,-


Servert med klassisk tilbehør
/ White fish. Served the traditional Norwegian way
Inneholder: melk, fisk / milk, fish


ENTRECÔTE & HUMMERHALE // 449,-


Asparges, amandinepoteter og béarnaisesaus
/ Béarnaise sauce, asparagus and amandine potatoes
Inneholder: egg, skalldyr, melk / eggs, shellfish, milk




CONFITERT ANDELÅR // 249,-


Gresskarpurè, sylted rødløk, potetterrine og peppersaus
/ Confit duck with pumpkin purée, pickled red onions, potato terrine and pepper sauce
Inneholder: melk, sulfitt / milk, sulphite


KVEITE // 299,-


Ovnsbakt kveite. Serveres med potetpuré, stekte grønnsaker og safransaus
/ Baked halibut. Served with potato purée,fried vegetables and saffron sauce
Inneholder: fisk, melk / fish, milk


HJORT // 329,-


Grillet filet av hjort. Serveres med amandinepoteter, brokkolini, løkpuré og rødvinssaus
/ Grilled deer filet. Served with potatoes, broccolini, onion purée and red wine sauce
Inneholder: melk / milk


JULETALLERKEN // 475,- / Legg til riskrem +20,-


Svineribbe, medisterkaker, julepølse og pinnekjøtt servert med klassisk tilbehør
/ Steamed mutton ribs and pork rib roast served the traditional Norwegian way
Inneholder: melk, egg, soya, sennep / milk, eggs, soy, mustard