Serveres fra 16:00 / Served after 16:00





ENTRECÔTE // 320,-


Béarnaisesaus, asparges og amandinepoteter
/ Entrecôte with béarnaise sauce, asparagus and amandine potatoes
Inneholder: egg, melk / eggs, milk


ENTRECÔTE & HUMMERHALE // 449,-


Béarnaisesaus, asparges og amandinepoteter
/ Entrecôte & lobster tail with béarnaise sauce, asparagus and amandine potatoes
Inneholder: egg, skalldyr, melk / eggs, shellfish, milk


CONFITERT ANDELÅR // 259,-


Gresskarpurè, sylted rødløk, potetterrine og peppersaus
/ Confit duck with pumpkin purée, pickled red onions, potato terrine and pepper sauce
Inneholder: melk, sulfitt / milk, sulphite


KVEITE // 299,-


Ovnsbakt kveite. Serveres med potetpuré, stekte grønnsaker og safransaus
/ Baked halibut. Served with potato purée, fried vegetables and saffron sauce
Inneholder: fisk, melk / fish, milk


HJORT // 329,-


Grillet filet av hjort. Serveres med amandinepoteter, brokkolini, løkpuré og rødvinssaus
/ Grilled deer filet. Served with potatoes, broccolini, onion purée and red wine sauce
Inneholder: melk / milk